SchilderStudioMiSt.nl | info@studiomist.nl | Harderwijk | 06-21836291 | fb: schilderstudiomist
Studio MiSt in Harderwijk Schilderworkshops Schildercursus SchilderStudioMiSt nieuws studiomist harderwijk expositie studiomist harderwijk contact studiomist harderwijk route studiomist harderwijkaanmelden studiomist


Basisschildercursus Studio MiSt

Op vrijdagmorgen 11 september start de bassisschildercursus bij Studio MiSt van half 10 tot half 12. Schilderen is vooral leuk om te doen en je hebt er weinig voorkennis voor nodig. Iedereen is een kunstenaar, een uitdrukking waar op dit moment groots over wordt gediscussieerd, want wat is kunst en wat is een kunstenaar.
We nodigen creatievelingen uit om in de praktijk met kunst bezig te zijn. De meeste kennis en vaardigheden ontwikkel je door te doen. Je hoeft niets mee te nemen, alle materialen liggen voor je klaar. Aan de hand van een thema kun je vlot van start. Je ontdekt je eigen interesses, vaardigheden en talent die je kunt uitwerken en uitbreiden. Die interesse en het uitzoeken hoe iets in elkaar zit, zorgt iedere keer voor een persoonlijk nieuw beeld.
Met de lessen van Studio MiSt laat je de dagelijkse routine thuis en wandel je door een nieuwe wereld van verf, kleur en penselen.
Lees binnenkort meer over deze cursus, de onderwerpen en de schilderattributen >>

Schildercursus MiXed Media

MiXed Media is een prachtig instrument voor het maken van nieuwe beelden uit bestaande beelden. Maar ook voor nieuwe illustraties die tot stand komen door je eigen creatieve gedachtes in combinatie met de materialen. Deze workshop is drie woensdagavonden achtereen, en vindt vier keer in het jaar plaats. Met papier of pasta.
Lees hier meer over deze cursus, de onderwerpen en de schilderattributen >>

Schildercursus voor de actieve kunstenaar

Op de dinsdagavond gaan we verder op zoek naar nieuwe thema's rondom schilderen en nemen we ook een kijkje in de theorie omtrent perspectief en kleurenleer. Een interessante kijk op de wereld vanuit de positite van de kunstenaar.
Lees hier meer over deze cursus, de onderwerpen en de schilderattributen >>

Op de donderdagavond beperken we ons niet tot acrylverf, maar vermengen we deze met medium produkten als gesso, lijm en gel. Bovendien schilderen we ook met tempera- en olieverf op waterbasis. Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in je creatieve proces en wil je meer weten van de mogelijkheden met andere materialen, dan is deze schildercursus een mooie gelegenheid op dat onderzoeksproces op gang te brengen.
Lees hier meer over deze cursus, de onderwerpen en de schilderattributen >>