SchilderStudioMiSt.nl | info@studiomist.nl | Harderwijk | 06-21836291 | fb: schilderstudiomist
Studio MiSt in Harderwijk Schilderworkshops Schildercursus SchilderStudioMiSt nieuws studiomist harderwijk expositie studiomist harderwijk contact studiomist harderwijk route studiomist harderwijkaanmelden studiomist
 
Schildercursus op afstand 2020

Voor mijn studie Master Kunsteducatie bij ArtEZ staat een nieuwe opdracht klaar, een opdracht waar het samenwerken met andere studenten centraal staat.
Ons hele denken wordt door elkaar geschud als de coronacrisis begint en we broeden op een andere manier om toch nog les te kunnen geven. De schildercursussen liggen plat, zo'n bijeenkomst kan op dit moment niet, en ook bij de andere studenten is lijfelijk contact onmogelijk.
We besluiten online te gaan en onze lessen in te richten op een digitale manier.
De eerste les is een uitnodiging een schilderij te maken op de tekst en muziek van Besef van Zoë van Huit.

Extra uitdagingen voor kunstliefhebbers

Heb je interesse in kunst en wil je meer weten over de invloed van kunst op je manier van denken en doen? Sluit je dan aan bij deze groep internetkunstenaars. Zij krijgen iedere week een opdracht en sturen die via de email naar me toe. Wat je nodig hebt is een ondergrond, stuk papier is al genoeg, en acrylverf om de opdracht te maken.

Meer zin in een spelletje, ook daar ben ik mee bezig.
De eerste is klaar en staat hier. Veel plezier!

De samenwerking met Ingrid Krabbe en Zoë van Huit levert de onderstaande video op. Het begin is er!

 

 


Voor een beter inzicht in de schilderijen voor mezelf, heb ik de deelnemers gevraagd om twee foto's te nemen: eentje tijdens het proces en eentje bij voltooiing.
Na het maken van de eerste foto kunnen we mailen of appen en overleggen we via een video-oproep.

De cursisten ontvangen via de email een feedback met aanvullende tips en raadgevingen. Als je op de foto's klikt verschijnt er een vergroting.   
   

Tulpenworkshop

De kunstenaars zetten deze keer de tulp in het zonlicht. Ze kunnen uitgaan van een foto die ze zelf maken, of eentje die ik heb aangeleverd, maar natuurlijk kunnen ze de uitdaging nog groter maken door zelf een bos tulpen op de vaas te zetten.

De cursisten ontvangen via de email een feedback met aanvullende tips en raadgevingen.
Als je op de foto's klikt verschijnt er een vergroting.